Alege localitatea

Brașov
Timp de livrare - 45 min
Livrăm în Brașov?
Gratuit în Brașov pentru comenzile de peste 30 RON.
Contacte Pizza Pazza Zilnic de la 10:00 până la 21:00
0 (268) 33-13-16
Contul meu Istoric comenzi, adrese și contacte.
Vei primi codul în mai puțin de 01:30

0.00 RON

0

Pizza Pazza este o pizzerie artizanală, cu o vastă experiență în domeniu. Încă din 2002, am creat un loc special în care oricine să poată gusta cea mai bună și cea mai sănătoasă pizza din Brașov, chiar la poalele Tâmpei. Fondatorul este de origine italiană, așadar, priceperea, savoarea și tradiția sunt elemente principale în mâncarea pe care o pregătim.

Istoria și aromele clasice ale bucătăriei italienești sunt celebrate și luate în considerare atunci când elaborăm cele mai originale rețete, bazându-ne pe tehnici tradiționale, vechi de peste o sută de ani. Personalul nostru este format din experți și specialiști școliți în Italia, care au fost instruiți chiar de către maeștrii pizzari, ce i-au învățat cum să stăpânească toate abilitățile necesare pentru a pregăti o pizza de calitate.

  • Ce gen de pizza știm să facem?

Pizza noastră se poate numi, în esență, Pizza Pinsa Moderna Romana, fiindcă se bazează pe o rețetă străveche, ce datează încă din timpul Romei Antice. Rețeta originală provine de la populațiile țărănești din afara zidurilor Romei, care pregăteau diferite schiacciatine sau focaccine, măcinând cereale și amestecându-le cu sare și plante aromatice. Aceste metode și tehnici au trecut testul timpului și s-au transmis din generație în generație, îmbunătățindu-se treptat, printr-o serie de revizuiri, adăugiri și ingrediente moderne. Chiar și noi am elaborat o nouă formulă inedită, pe care o îmbogățim și o ajustăm încontinuu, pentru a veni în întâmpinarea tuturor consumatorilor de pizza. Sănătatea lor este foarte importantă pentru noi și, de aceea, folosim cele mai bune ingrediente – atât amestecul de făinuri semi-integrale, cât și sosurile noastre naturale sunt ideale pentru oricine dorește să se bucure de gustul delicios de pizza!

  • Ce ingrediente folosim?

Aluatul este un element extrem de important, fiindcă el reprezintă baza unei pizze reușite – de aceea, noi folosim trei tipuri de făină, preparate și amestecate conform unei rețete secrete din Italia, pe care le lăsăm la dospit 72 de ore, cu scopul de a obține un aluat nobil, crocant, delicat și savuros. Așadar, spre deosebire de aluatul clasic de pizza, care conține făină de calitate scăzută, zahăr, lapte, drojdie și grăsimi sau uleiuri adăugate, cel nobil, pe care îl realizăm în pizzeria noastră, se remarcă printr-o serie de detalii și avantaje:

  • Nu folosim grăsimi, ci doar o doză mică de ulei extravirgin
  • Adăugăm făină de soia pentru un conținut redus de calorii
  • Tipurile de făină pe care le utilizăm asigură un proces de dospire mult mai calitativ

Sosurile sunt, de asemenea, esențiale – sosul de roșii este gătit chiar de noi și este alcătuit din roșii (99,1%), sare, ceapă și plante aromate; sosul de usturoi adaugă o notă specială, fiind creat din usturoi pisat, sare, smântână, plante aromate și ulei de măsline extravirgin. De altfel, și toate celelalte ingrediente – precum prosciutto cotto, mozzarella, salami etc. – sunt foarte gustoase și naturale!

Poți încerca toate aceste arome, alegând pizza ta preferată dintr-o varietate de peste 20 de sortimente, la care poți adăuga o multitudine de toppinguri, în funcție de preferințele tale! Însă, oricare ar fi opțiunea ta, este imposibil să nu te bucuri de gustul autentic italienesc!


Deși pizza este specialitatea noastră principală, noi nu ne-am oprit aici! Echipa noastră, alcătuită din patiseri din Brașov, știe să prepare o mulțime de bunătăți – biscuiți cu morcov și ghimbir, cu ciocolată sau șprițați, dobrogene, plăcinte cu brânză, cozonaci, bagli, salam de biscuiți, ciocolată de casă, covrigei cu chimen, pricomigdale, fursecuri și multe altele.

O experiență culinară desăvârșită, la Pizza Pazza sau acasă!

Dacă vrei să faci o călătorie culinară în cele mai străvechi colțuri ale Italiei, apelează la Pizza Pazza Brașov! Fie că preferi să ne faci o vizită în pasajul Rainbow Kogălniceanu, fie că vrei să te bucuri în intimitatea casei tale, optând pentru serviciul de livrare, orice alegere este binevenită! Așadar, poți veni la noi sau poți comanda pizza chiar la tine acasă, de pe site-ul nostru sau prin partenerii noștri livratori.

Te așteptăm să te delectezi cu cea mai bună pizza din Brașov, creată de echipa Pizza Pazza! Cu siguranță vei aprecia mâncarea delicioasă și produsele tradiționale pe care știm să le preparăm!