PIZZA PAZZA

Pentru experimentarea atmosferei și specificului culinar italian Pizza Pazza trebuie neapărat să ocupe un loc printre favorite!
Pizzerie cu specific italian.

Născut din dorința de a aduce brașovenilor o pizza artisanală, autentică italienească, în anul 2002, atunci când Brașovul nu cunoștea încă gusturile inedite italienești, Pizza Pazza avea să devină locul preferat de întâlnire al comunității italienești de la poalele Tâmpei, fondatorul însuși fiind italian.

Rețetele din bucătăria restaurantului se bazează pe rețete tradiționale transmise din generație în generație, pe calitatea ingredientelor, pe gustul inconfundabil al pizzei, ce promite să vă dea energie și savoare, dar și pe dibăcia bucătarului de a inova rețetele clasice.

Acesta spune că pizza nu ar avea același gust inconfundabil dacă ingredientele nu ar proveni de la antreprenori locali, care își dedică munca unor arome și tehnici de preparare deosebite.

Dacă nu doriți să ne vizitați localul, vom lăsa gustul inedit să vă convingă, invitându-vă să comandați pizza la domiciliu!
Descoperiți și dumneavoastră pizza autentică italiană, ușor, delicios și accesibil!

MeniulContact